Novi Sad
26.01.2015.
10:25 > 11:42
U Novom Sadu ima oko hiljadu frizerskih salona, a njih bar dve stotine nije registrovano.
  • 26.01.2015 22:23
    Ovo je da se smejes ili da places. Kao da se radi o ilegalnoj radnji u nekom sobicku u podrumu, pa im tesko uci u trag. Frizerski salon na sred ulice!
  • Siki Ns

    26.01.2015 14:23
    Kada zivis u korumpiranoj drzavi neplacanje poreza je herojski cin.u svakoj drugoj situaciji je sramota.
  • Serač

    26.01.2015 14:06
    Ma dobro jutro
    Ma dobro se Vi nama probudili. Ne samo frizeri, nego i radnici na gradilištu, gomile pomoćnih radnika za bilo koju firmu, gomile pripravnika koji rade kao pripravnici volonteri i do 5 godina. Zatim radnici po auto školama i sl. Država je smanjila plate i penzije, umesto da je stavila prst na čelo pa razmislila da će biti više uplaćivanih fondova,ako bi svaki poslodavac prijavio sve svoje zaposlene,ali ne, inspekcija rada je izopačena i za 300 evrića će poslodavcu licati cipele i sve što treba "poslodavcu" , to su jednostavno takvi ljudi ,svi ti inspektori, dupelisci privatnika , a ne znam stvarno zašto ova država "tako pametna i sposobna" već jednom nekontroliše i nesnima te inspektorčiće koji i te kako bogato žive od tih privatnika, koji umesto da zaposle, na crno zaposle inspektore da rade za njih...pa taj inspektor odnese u džaku podosta plata (od tih neprijavljenih radnika) Imate kamere radnici pa malo snimajte Vašim mobilnim uređajima te inspektore, ako želite sebi dobro.
  • imal

    26.01.2015 13:37
    anci
    Fiskalne ne daju ni poliklinike naravno privatne, kineske radnje u erkeru i na sajmu,a da ne govorim o kvantašu i ostallim švercovanim robama. Ovo pišem jer mi se to desilo ali neću da prijavljujem jer je sva bagra povezana. Inspektori gde ste????????? Pošteno radite svoj posao a ne da se okomite na poštene građane.
  • KOmša

    26.01.2015 13:14
    propadosmo
    Komunalna policija odma' da istraži ko radi na crno!
    Sigurno je da baš zbog frizeraja dolazi do devalvacije Evra, rasta Franka i drugih problema.
    Nema šišanja kod frizeraja, samo tamo gde treba - platite državi šišanje.
  • moguce

    26.01.2015 11:07
    je
    kad moze namestana vlada uz spajanje nespojivih mogu i oni ali ne mora da znaci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna